Music

Pentru prima dată la EC

Întotdeauna am fost sceptică în privința festivalului Electric Castle. Poate am avut momente în care aș fi vrut să merg la EC, deoarece vedeam line-up-ul și mă atrăgeau câteva nume aflate acolo, însă văzând atâta ploaie și noroi, îmi trecea repede pofta de distracție.

Ceva s-a schimbat în acest an, la ediția cu numărul 6 a festivalului. Am văzut o artistă de toată frumusețea în line-up – Jessie J – și acesta a fost imboldul care m-a făcut să ajung și eu la Electric Castle, în ultima zi a festivalului. Mi-am spus rapid că nu pot să ratez așa ceva.

Mi s-a făcut botezul înainte să ajung la Electric.M-a plouat cât am așteptat autobuzul, de mi s-a lipit părul de cap. De ce? Bineînțeles că nu mi-am luat pelerină de ploaie, pentru că am auzit că a plouat doar în prima zi de festival, în restul zilelor nu.

În fine, pe drum mi s-a uscat părul și mare mi-a fost bucuria să văd că acolo nu a plouat. Am dat o tură în tot festivalul, să mă acomodez puțin cu locația și cu amplasarea scenelor, să fac câteva fotografii, după care m-am îndreptat spre Main Stage unde trebuia să apară Jessie J, cea care m-a convins că e momentul să pășesc și eu în acest festival.

Trebuie să vă spun că am luat parte la cel mai frumos concert din viața mea, de până acum. Sunt fană Jessie J și ador piesele ei, dar după ce am auzit-o live și am văzut-o într-un concert… pot spune că o iubesc. Punctul culminant al concertului a fost în momentul în care a luat o fetiță de 10 ani din public și a cântat cu ea pe scenă.

Am rămas foarte plăcut surprinsă de toată prestația artistei, de cuvintele frumoase și de felul ei de a fi.

Toată atmosfera festivalului Electric Castle e super, mi-a plăcut foarte mult. Și… surprize surprize… Abia aștept să merg la anul la EC7! M-am convins că e prea „de neratat”.

Bineînțeles că vă las niște fotografii de la festival, poate vă conving și pe voi, cei care nu ați fost până acum.

Cu drag,

Alexandra

15 gânduri despre „Pentru prima dată la EC”

  1. Eu chiar am fost în Cluj în perioada EC, aveam pe lista de obiective de văzut castelul de la Bonțida, dar pentru că aflasem că ai nevoie de bilet am renunțat la idee. 😦 Acum poate mă lămurești tu – se putea vizita castelul fără să ai bilet la EC?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.