Music

Untold 2018

Anul trecut am participat pentru prima dată la festivalul Untold. Mi-a plăcut atât de mult, încât în Decembrie 2017 mi-am luat bilet pentru acest an și am așteptat cu nerăbdare cele 4 zile pline de magie, de culoare, de muzică bună, de oameni faini și zâmbăreți.

Așa repede a trecut timpul, încât Untold-ul mi-a bătut la ușă. Nu mi-a venit să cred că deja e luna August și urmează cele 4 zile mult așteptate. Și uite că a trecut și a 4-a ediție a festivalului…

Mi-a plăcut mult! Mi se pare că în acest an, organizarea a fost mult mai bună față de ediția precedentă. Acest festival crește pe an ce trece, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure și să mă facă mândră că sunt clujeancă. Avem mulți turiști în această perioadă, ceea ce este minunat, pentru că aceștia au ocazia să descopere țara noastră frumoasă.

Ce artiști/dj mi-au plăcut? Hmm…  Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Dimitri Vegas & Like Mike, Alesso, Afrojack, Kygo, Fedde le Grand, Jason Derulo, Tujamo, Diplo, Steve Aoki și Armin van Buuren.

Mi-au lipsit în acest an: Martin Garrix, Hardwell, Axwell Λ Ingrosso și Marshmello, care sper să se regăsească pe line-up-ul ediției cu numărul 5 a festivalului Untold.

Abia aștept să văd ce surprize se pregătesc pentru anul viitor.

O să vă las niște fotografii din lumea magică #untold.

Tu ai fost la Untold până acum? Ai fost în acest an? Ce ți-a plăcut / ce nu ți-a plăcut? Aștept răspunsurile voastre în comentarii.

Cu drag,

Alexandra

13 gânduri despre „Untold 2018”

  1. Eram în Cluj, lângă Cluj Arena, când se făceau ultimele retușuri/reparații a spațiilor verzi și parcă toată acea forfotă îmi transmitea emoții și mă făcea să fiu extaziată de parcă eram la Untold. Mi-ar plăcea să iau parte la un asemenea eveniment!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.