Beauty

MelkiorXAlexia

Fetelor, am o veste foarte bună pentru voi.

Melkior Professional a lansat un produs minunat, un ruj lichid mat, foarte rezistent, creat de Alexia Eram. Alexia s-a ocupat de culoarea, textura, mirosul și de ambalajul produsului, iar rezultatul este unul pe măsură.

Am primit și o invitație la evenimentul de lansare a produsului, însă nu am reușit să ajung, evenimentul fiind în București, în data de 14 februarie. Dar eu zic că o așteptăm pe Alexia Eram și la Cluj. Voi ce spuneți?

Acest ruj a ajuns și la mine și trebuie să vă spun că am iubit nuanța rujului de la prima vedere, pentru că este culoarea mea preferată – roz.

Această nuanță este potrivită pentru orice moment al zilei. Ce îmi place mult la acest ruj lichid mat este faptul că nu usucă buzele și oferă o acoperire maximă, dintr-o singură aplicare, iar de rezistență, nu mai spun. Este un produs care merită să fie în geanta oricărei fete.

Produsul se aplică extrem de ușor, datorită aplicatorului cu care este prevăzut.

Eu cred că acest ruj ți se potrivește și ție. Tocmai de aceea, trebuie să-ți spun un secret: acest ruj este în ediție limitată și îl poți găsi pe site-ul celor de la Melkior. https://www.melkior.ro/ruj-lichid-mat-alexia-7-ml_p6366

Te invit cu drag și pe pagina mea de Instagram, unde poți să vezi câteva insta stories cu privire la acest produs (ambalaj, culoare/reacții etc.). https://www.instagram.com/alexandra_pricop/?hl=ro

Cu drag,

Alexandra

19 gânduri despre „MelkiorXAlexia”

  1. De cand l-am primit l-am tot folosit si am ramas placut surprinsa! Rezistenta foarte buna,
    iar nuanta extraordinar de frumoasa – nude-ul perfect,

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.