Lifestyle

Toamna, la mine în casă

Sunt iubitoare a acestui minunat anotimp, toamna. Ador mirosul de după ploaie și covorul de frunze multicolore care s-a așternut pe aleea din parc. În această perioadă a anului, sufletul meu dansează de bucurie, iar norii dansează salsa și se bucură de zilele ploioase.

Toamna are propriul farmec!

Cum aș putea să mă bucur de acest minunat anotimp, dacă nu aș alege și decorațiuni de sezon de la Favi, motorul de căutare pentru mobilă și decorațiuni?! Așadar, nu am stat prea mult pe gânduri și mi-am ales câteva decorațiuni perfecte pentru zilele de toamnă, dar și o mobilă pentru living.

Livingul meu are nevoie de o renovare. Astfel, m-am uitat pe Favi și am găsit rapid mobila perfectă, care îmi va bucura fiecare zi, datorită simplității și eleganței acestui model.

Trei vaze de ceramică, consider că ar completa mai bine livingul, iar modelul acesta cu „buline”, ar aduce un plus de veselie.Tot în living, pentru a păstra aerul de toamnă, de care nu mă mai pot sătura, consider că o lumânare parfumată este tot ceea ce trebuie pentru a-mi aduce toamna la mine în living.

Pentru dormitor am ales nelipsita acestui sezon – pătura pufoasă. Cred că am cel puțin șase pături pufoase, dar când văd o pătură nouă care îmi place, nu stau pe gânduri și o cumpăr. Am ales această nuanță atât pentru pătură cât și pentru două perne, pentru că griul și albul se regăsesc în dormitorul meu.

Pe lângă păturile pufoase, trebuie neapărat ca și pernele să fie cel puțin la fel de pufoase. Cred că două perne de acest fel, pe lângă celelalte pe care le am deja sunt suficiente.

Pentru bucătărie am ales un set de căni de porțelan și un set de masă cu 18 piese, cu preferatele mele ale acestui sezon, frunzele de toamnă.

Și dacă m-am ocupat de partea de veselă, am hotărât că ar fi necesare și niște suporturi pentru farfurii. Am optat pentru modelul de mai jos.

Fiind o persoană organizată, prefer să știu că toate lucrurile sunt puse în ordine, la locul lor. Pentru baie am ales un organizator, potrivit cu nuanțele din baie, care știu că îmi va fi de mare folos.

Și tot pentru baie, am ales un set nou de accesorii.

Toate produsele alese de mine, dar și alte produse, la prețuri pentru toate buzunarele, găsiți pe site-ul https://favi.ro/

Tu ce decorațiuni de sezon preferi?

Cu drag,

Alexandra

22 de gânduri despre „Toamna, la mine în casă”

  1. Toamna are un miros aparte, fara indoiala. Acel aer racoros care te imbie sa pui o esarfa la gat, sa imbraci trenchul si sa iesi la plimbare, musai pe jos. Iar apoi sa revii acasa si sa te infofolesti sub o patura pufoasa (seara la un serial pe Netflix, de ce nu).
    Paturile si pernutele mici moi nu trebuie sa imi lipseasca.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.