Beauty

Miss Sparkle Blogger Set – Farmasi

Cu o experiență de 70 de ani în industria produselor cosmetice și  a sănătății, Farmasi oferă o varietate mare de produse fabricate la cele mai înalte standarde (produse de îngrijire personală, machiaj, parfumuri, wellness, produse pentru îngrijirea locuinței). Există produse destinate femeilor, dar și produse destinate bărbaților.

De-a lungul timpului, Farmasi a adus în prim-plan ideea de femeie antreprenor, independentă financiar și cu planuri mari de viitor. Astfel a luat naștere Farmasi MLM (Multi Level Marketing), pentru a îndeplini vise și pentru a oferi posibilități reale de câștig.

Puteți deveni Consultant Farmasi, pentru că fiecare femeie poate fi o femeie de afaceri. Trebuie doar să vă faceți cont pe site-ul  www.farmasi.ro și să solicitați pachetul de bun-venit (ps: are o reducere uriașă). Veți primi susținere constantă, de fiecare dată când aveți nevoie și veți avea parte de reduceri de consultant.

Cu ocazia aniversării unui an de Farmasi România, aceștia au lansat blogger setul Miss Sparkle, pentru că este important să strălucim întotdeauna (chiar și când stăm acasă).

Blogger setul Miss Sparkle ne aduce strălucirea cu ajutorul unui număr de 4 lipglossuri absolut încântătoare, care vor aduce un luciu natural pe buzele tale.

» Nuanța 01- Bittersweet

» Nuanța 02-Bubblegum

» Nuanța 03- Honey Pot 

» Nuanța 04 -Berry Much

Personal pot spune că m-am îndrăgostit de aceste lipglossuri, pentru că îmi dau un boost de încredere, atunci când completez machiajul cu ele. Acestea sunt hidratante, miros a bombonele și oferă efect de buze pline » volum.

Nuanța 01- Bittersweet este nuanța care mi-a atras atenția din prima clipă de când am văzut cele 4 lipglossuri. Este preferata mea!

Cum ți se par nuanțele acestui set de lipglossuri? Care este nuanța care ți-a atras atenția în mod deosebit?

Cu drag,
Alexandra

23 de gânduri despre „Miss Sparkle Blogger Set – Farmasi”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.