Beauty

Pe prim plan – Igiena Personală

Acum, mai mult ca oricând, trebuie să acordăm o atenție deosebită îngrijirii personale. Aceasta se află într-o strânsă legătură cu sănătatea. Așa cum sănătatea este pe primul plan și igiena personală tot locul fruntaș trebuie să îl ocupe.

Igiena și îngrijirea mâinilor

Această perioadă ne-a oferit o lecție. Ne-am dat seama cu toții cât de vulnerabili suntem. Am învățat cu toții că igiena mâinilor trebuie făcută ca la carte. Astfel, săpunul (solid sau lichid) trebuie să facă parte din viața noastră de zi cu zi și să-l utilizăm cât de des putem sau e necesar.

Aș vrea să vă povestesc despre un săpun lichid care m-a cucerit. Săpunul lichid cremă Vivian Gray Temptation curăță foarte bine mâinile și totodată le îngrijește. Spălatul des pe mâini usucă pielea, însă folosind acest săpun, mâinile se bucură de un scurt ritual de răsfăț.

Pe Notino puteți găsi acest săpun lichid (și o gamă largă de săpunuri), care pe lângă faptul că are un ambalaj deosebit, parfumul acestuia are puterea de a vă face ziua mai frumoasă.

Pentru un plus de hidratare, vă recomand cu drag să folosiți creme de mâini. Diferențele se vor observa în scurt timp! Eu am ales să folosesc în această perioadă, o cremă de mâini din aceeași gamă cu săpunul lichid. La fel ca și săpunul lichid, această cremă de mâini își face excelent treaba. Are grijă ca mâinile să fie hidratate, netede și frumos parfumate, după utilizare.

Având în vedere că produsul dispune de pompiță, se poate utiliza foarte ușor. Un mare avantaj al acestei creme este faptul că intră foarte ușor în piele, fără să rămână lipicioasă.

Igiena corporală

Am multe geluri de duș care îmi plac. De fapt, am o mică colecție. Cel mai recent, am adăugat la colecție gelul de duș din aceeași gamă prezentată mai sus. După o zi grea de muncă, dușul este clipa de răsfăț care mă face să uit de toate grijile. Gelul de duș Vivian Gray Temptation este un răsfăț suprem, fiindcă curăță delicat pielea, o hidratează în același timp și are un parfum deosebit.

Pe Notino am descoperit gama Vivian Gray Temptation și mă declar extrem de mulțumită de toate produsele pe care le-am încercat (crema de mâini, săpunul lichid și gelul de duș). În primul rând m-au atras din punct de vedere al designului, după care am observat eficiența și calitatea acestor produse.

Spune-mi un truc pe care-l folosești pentru igiena personală!

Cu drag,
Alexandra

15 gânduri despre „Pe prim plan – Igiena Personală”

  1. Mie imi plac tare mult produsele Vivian Gray, am testat gelurile de dus, iti recomand si sapunul lichid cu aroma de flori de cires si cremele mici de maini, gama luxury, sunt minunate.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ce fain arata produsele! Le am si eu in cos, astept sa dau comanda. Si eu am grija sa optez pentru sapunuri care sa nu usuce mainile, pentru a nu le distruge de la atatea spalari.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.