Beauty

Produse pentru îngrijirea tenului în sezonul cald

În sezonul de primăvară-vară, când soarele își face apariția în toată splendoarea lui, iar temperaturile cresc, am câteva produse de la Ivatherm pe care le folosesc în tot acest sezon cald. Este vorba de apa termală, crema hidratantă cu SPF și gelul-cremă contur ochi.

Cremele pe care le folosesc în mod obișnuit de la acest brand sunt Ivapur K și Ivapur Hidra. Ei bine, pentru acest sezon, am înlocuit aceste creme cu Aquafil Hydra Light.

Aquafil Hydra Light SPF 30 este o cremă hidratantă, cu o textură ușoară, potrivită pentru pielea sensibilă normal-mixtă. Tenul rămâne foarte neted și luminos după aplicare și desigur, acesta va fi hidratat în profunzime. Având în vedere că are SPF 30, razele UV, extrem de nocive pentru tenul nostru, sunt ținute la distanță. Un scurt reminder: Nu uitați să folosiți SPF mai ales în perioada de vară!

Ce are în compoziție această cremă?

» Aquaphyline® – are capacitatea de a hidrata foarte bine tenul.
» Filtre solare SPF 30 – realizează un scut de protecție împotriva razelor UV.
» 5-Alpha avocuta® – are grijă să țină sub control excesul de sebum și reușește totodată să matifieze zonele lucioase ale feței.
» Uleiul de Jojoba – conferă pielii elasticitatea de care are nevoie.
» Alfabisabolol – are rol antibacterian și antiinflamator.
» Apa Termală Herculane – calmează pielea, având un efect antiiritant. Este extrem de indicată pentru pielea sensibilă.

Îmi place mult această cremă, deoarece are o textură lejeră și foarte multe beneficii pentru ten. Tenul meu se împacă excelent cu ea.

Gelul-cremă contur ochi Aquafil Hydra Complex este un produs destinat pentru toate tipurile de piele sensibilă. Având în vedere că zona ochilor este o zonă sensibilă și necesită o atenție deosebită, acest gel-cremă este un produs perfect pentru îngrijirea corespunzătoare pentru pielea din jurul ochilor.

Gelul are trei efecte pe care le caut mereu atunci când achiziționez un astfel de produs, respectiv: are efect hidratant, anti-cearcăn și anti-pungi.


Gelul-cremă contur ochi are în compoziție:

» Aquaphyline® (extras din panseluțe sălbatice) – are efect de hidratare în profunzime.
» Acidul hialuronic – reușește să atragă cantități mari de apă și desigur, să și păstreze aceste cantități. Să nu uităm și de efectul binecunoscut de hidratare pe care îl are.
» Matrixyl ®3000 – având în vedere că cea mai subțire piele se află în jurul ochilor, astfel că aceasta este cea mai expusă la factori interni și externi, acest ingredient reușește să crească grosimea pielii și o hidratează în același timp.
» Aldavine 5x™ – are rolul de a elimina intensitatea cearcănelor și volumul pungilor. Totodată, poate să îmbunătățească circulația la nivelul zonei ochilor.
» Glicerina – reușește să hidrateze intens pielea.
» Apa Termală Herculane – are proprietăți antiinflamatorii.

Și la acest produs îmi place faptul că are o textură lejeră, iar dacă într-o seară nu m-am odhinit prea bine, gelul-cremă contur ochi are grijă să ascundă acest lucru.

Apa Termală Herculane este produsul ideal pentru zilele toride de vară și este destinat tuturor tipurilor de ten, în special pentru tenul sensibil, care se irită foarte ușor, deoarece are proprietăți de calmare a tenului.

Apa Termală Herculane izvorăște de la o adâncime de 2000 m, într-un mediu în care poluarea nu există, puritatea aerului din acea zonă fiind similară cu aerul curat și proaspăt de la altitudinea de 3000 m. Deci beneficiile cred că deja sunt bine conturate.

Dacă există un produs de care nu cred că mă voi sătura vreodată, cu siguranță acest produs este apa termală. În special în sezonul cald, apa termală reușește să-mi ofere o clipă de răcorire a tenului. Așadar, am mereu în geantă un flacon cu apa termală, tocmai pentru a mă bucura de acea clipă scurtă de răsfăț răcoritor, indiferent de locul în care m-aș afla. Apa Termală Herculane reușește să-mi îndeplinească mereu această bucurie.

Tu ce produse folosești întotdeauna, în sezonul cald?

Cu drag,
Alexandra

13 gânduri despre „Produse pentru îngrijirea tenului în sezonul cald”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.